lørdag 4. juni 2011

Ferie

Hei og hå! Da nyter jeg livet i Side,Tyrkia sammen med familien. Vi har til nå hatt 6 herlige dager med rundt 30 grader. Det har vært MYE bading, Sigrid holder på å lære seg å svømme. Det går foreløpig best under vann, litt vanskeligere å svømme over vann..... Hotellet vi bor på heter Side Resort Sun Garden, vi har en to roms leilighet med frokost inkludert i 14 dager samt lunsj og middag 10 dager. Veldig godt å bare kunne gå ned til "dekket" bord, selv om man etterhvert blir litt lei av den samme maten.
Dagen starter for meg rundt halv åtte, da får jeg rett og slett ikke sove mere. MEN det gjør resten av familien, så da tusler jeg ned til bassenget og finner meg en solseng. Da blir det en times tid med en bok i morgensolen :) I går hadde jeg til og med bestilt meg en pedikyr time på SPAet her på hotellet klokken 08:30. Ganske avslappende og god måte å starte dagen på!
Ellers så blir det blogging og bilder fra den O`store jenteturen til Riga etterhvert. Har vært så mye ute på reising i det siste at jeg ikke har prioritert blogging. Men det kommer!
Varm hilsen fra Side