torsdag 29. desember 2011

Hello Kitty

Da kan jeg vise frem julegaven jeg nok har brukt mest tid på i år, egentlig ganske lett og rask å strikke. Så vet ikke helt hvorfor den ikke ble ferdig før på formiddagen lillejulaften..........Kanskje det hadde noe med alle trådene som skulle festes og at jeg ikke fikk helt til å brodere?! Men den ble ferdig, jeg ble fornøyd og ikke minst ble gudmor jenta Oda fornøyd med Hello Kitty bukse :)
Oppskrift og inspirasjon har jeg fått hos Smoochie.
Buksen har jeg strikket i lanett (babyull) fra sandnes garn dobbel tråd.

Neste strikkeprosjekt blir noe jeg synes er kjedelig å strikke,men har lovet mannen :  nye ull lester i alpakka til å ha i scooter skoene. Da var det offentliggjort,  bare å få garn på pinnene og begynne :)


Ha ei fortsatt fin romjul!

lørdag 24. desember 2011

Strålende Jul

Da er dagen kommet, det er Julaften! Huset er pyntet med herlige nisser og vakre engler. Ungene venter spent på å få åpne pakkene,  som i år som i fjor, ikke får plass under juletreet....Flere som har det "problemet" regner jeg med :)





Nå i adventa har vi vært veldig heldige i Tromsø, hatt skikkelig julevær med snø og minusgrader. Nå i dag har det blåst og regnet, helt frem til nå. Akkurat i dette øyeblikket blåser det store snefiller ute, så kanskje kanskje plenen går fra være grønn til hvit...





Men julestemninga er på plass, den kom i boks da jeg og minste jenta var på julekonsert i Tromsø Domkirke. Julekonsert med Jardar og Sunniva ga tårer i øyekroken og julefreden kom smygende. Underveis i konserten ble publikum invitert med å synge og med teksten fra den sangen ønsker jeg alle en fredelig og god jul.

Deilig er Jorden
Prektig er Guds himmel
skjønn er sjelenes pilgrimsgang!
Gjennom de fagre
riker på jorden
går vi til paradis med sang

torsdag 1. desember 2011

1.desember

Da har vi blåst over i desember måned, bokstavelig talt! Det blåste friskt i natt og på morgenen når jeg gikk til jobb. Note to self : strikk ny lue med strammere vrangbord, da slipper man å holde fast på lua i motvind......

1.desember - 30 dager igjen av 2011 :) 32 dager til vi faktisk eier et helt eget hus!! Dette er også dagen da Arnold, Arnt og Arnljot har navnedag, Romania feirer nasjonaldag og faktisk 63 år siden Donald Duck tegneserie blad ble utgitt i Norge for første gang. Så nå vet du det :)





Julepynten kommer etterhvert til å å flytte ut av eskene sine og "inn" i leiligheten. Det første som har kommet inn , sett bort i fra sprelle nisse kalenderene til ungene, er halmbukkene under trappa.
To nye og en gammel - god blanding :)