tirsdag 16. oktober 2012

Teppe 1

I fjor høst kjøpte jeg noen nøster pickles extra fine merino i flotte høstfarger. Planen var å strikke en lue og votter til meg selv. Oppskriften fant jeg hos Pickles. Men disse hjertene på lua fikk jeg ikke til, garnet strammet og det ble bare feil. Strikketøyet havnet bakerst i strikkekorga. Men garnet er jo helt herlig og fargene var super knæsje, så måtte finne på noe med det.
 
Plan A var et baby teppe som skulle gis bort i gave....hmm etter å ha strikket etter nok ei oppskrift fra pickles - på vei helseteppe- så fant jeg ut at teppet ikke ble så bredt som jeg ønsket. Dermed havnet det også bak i strikkekorga. Ny gave ble ordnet og gitt bort.

Over til plan B.. da egen termin nærmet seg, fant jeg ut at dersom teppet ble fullført med den bredden som var, så ble det et fint vogn teppe.

Da lille nurket kom til verden, var teppet akkurat passe stort til å tulle henne inn i og ble mye brukt de første dagene på sykehuset. Fikk mange kommentarer på de fine fargene! Bruker det fortsatt som både vogn teppe, til å ha over henne i bilstolen og ellers når hun sover en blund på sofaen.

Elsker disse fargene, bare navnene får deg til å bli glad!


Vannmelon,Knæsj peon, Blodappelsin,Knæsj appelsin og Jordbær

mandag 15. oktober 2012

Plutselig tilbake



Det ble en veldig laaaaaaaaaaaang blogge-pause på meg, det skyldes noe manglende tid og overskudd til blogging og telenor som ikke kunne fikse internett linje til oss. Lang histore kort - blir nok ikke telenor kunde jeg, kundebehandling kan de IKKE!  Men etter 5 mnd uten internett hjemme, så er vi endelig på nett :)

Her er årsaken til manglende tid og overskudd til blogging :

Runa Elise
På 35 års-dagen min i august, kom denne lille herligheten til verden og gjorde familien vår komplett! Koser meg hjemme i permisjon og nå begynner overskuddet å komme tilbake i hverdagen etter en litt kronglete start på livet som tre barns mamma.

Det ble litt strikking før nurket kom til verden. Den siste uken før hun ble født, var jeg innlagt på sykehuset til observasjon og hadde god tid til å fullføre strikkeprosjektene mine.

      Hentesett strikket i sandnes lanett
 






Det skal sies at lua var alt for stor, selv om den er strikket i str. 0, men så er Runa født 3 uker før termin.






Brukte settet mye i starten, men nå er både bukse og jakke blitt for små. Tiden går så fort! Men da er det bare å strikke nytt...eller bare og bare. Det var å finne tid da. Heldigvis ser ut til at lille frøkna har fått til vane å sove lang formiddagslur på cirka tre timer, så forhåpentligvis blir det strikket litt fremover :)