tirsdag 23. april 2013

Enkel vest fra Pickles / Pass

Har strikket enkel vest fra Pickles. Den har ligget i bakhodet en stund og nå fant jeg ut det var på tide å strikke den til Runa. Rotet rundt i garnkurven og hadde litt rosa bomullsgarn samt baby ull i rest. (får brukt opp mye restegarn for tiden - "happy" )
Strikket i str 1 år, har fått med meg at plagg fra pickles er små på størrelsene. Regnet med at vesten skulle bli litt stor til Runa på 8 mnd, hun er litt liten av seg og har så vidt kommet opp i str. 68 i klær... Men vesten er akkurat passelig nå!
Knapper ble kjøpt på Bundingen i dag. Men det var veldig vanskelig å bestemme seg for hvilke TO knapper som skulle brukes. På Bundingen har de nemlig fryktelig mange knapper å velge mellom...
Litt flere bilder av min søte modell




 
Nok et fort-gjort-prosjekt!
 
Over til noe helt annet. Vi skal dra på skikkelig charter ferie snart, og da må lille snuppa få eget pass. Har forsøkt å ta egne passbilder av henne...vi får se om noen av disse går gjennom kontrollen på pass kontoret...
 

 

1 kommentar:

  1. Herlige bilda av Runa! Spørs om bildan blir godkjent til passet, men ka gjør vel det når man får så mange artige bilda?!

    Vanja

    SvarSlett