søndag 2. oktober 2011

October

Da er vi kommet 2 dager inn i oktober måned. Her i huset er alle bursdager for i år feiret. Mannen hadde bursdag i går, gjett hvor mange år han ble??
Siden han nylig har byttet yrke og lever yrkeslivets glade dager som tømrer lærling, ble det selvfølgelig en kake formet som en hammer på dagen :)

"Frostingen" på kaka var ikke helt samarbeidsvillig, så måtte kamuflere litt med krem her og der. Men alt i alt ganske fornøyd, en skikkelig sukker bombe!

Det nydelige høstværet vi har hatt i det siste, er tydeligvis over. Regnet har høljet ned i dag, temperaturen ute kryper nedover og tiden for pelspledd, levende lys og strikketøy banker på min dør :)  Holder akkurat nå på med å strikke ei ny lue, men jeg strikker nok litt strammere enn g-anette. For snurrelua blir for liten til meg....må krype til korset ;rekke opp og legge opp litt flere masker og begynne på nytt.


På tampen av denne søndagen, vil jeg tipse om en ny artist. Han spilte på senkveld med Thomas og Harald forrige helg, heter Jonas Alaska. Sangen han spilte da, og som jeg går rundt og nynner på, heter passende nok "October" hør den her . Lytt til teksten, det handler om en tragisk drukningsulykke der to unge gutter mistet livet.  Han har også gitt ut et helt album som ganske enkelt heter Jonas Alaska. Finnes på Spotify, så har du konto der, legg den til spillelista og bare nyt.

Ha en fin uke og ta vare på hverandre!

1 kommentar:

  1. Hei, så hyggelig at du ville prøve deg på snurrelua :) Kan være at du strikker strammere ja, men prøv å dampe den litt. Da vil den "åpne" seg litt mer på de vrange omgangene og bli større :)

    Uansett lykke til med neste forsøk, ha ei fin uke :)

    Klem

    SvarSlett