mandag 17. oktober 2011

Pickles og Polaria



Har fått noen herlige garnnøster fra Pickles i posten, fargene er ren nytelse å se på! Har planer om å strikke "hjertelig vinter sett" fra Pickles.

De har så mye fine garn nøster i utrolig flotte farger, ulike tykkelser, bomull, ull, alpakka etc...
Vanskelig å bare bestille noen få og enda verre å bestemme seg for farger. Endte opp med et nøste Vannmelon,Knæsj peon, Blodappelsin,Knæsj appelsin, Jordbær og to nøster Kitt :)


Har du ikke vært innom Pickles, så anbefaler jeg deg å ta en titt. Ikke bli forundret om du ender opp med å bestille noen garn nøster du også!

De har også mange flotte oppskrifter som de deler, ferdige "kit-pakker" til ulike mønstre osv. Bare en ting å si ; Dra på "besøk"!











    




























Vi nærmer oss tv aksjonen for i år, går av stabelen på søndag 23.oktober. Det er i år Norsk Folkehjelp og deres mineryddearbeid som er årets tv aksjon. I den anledning har Polaria i Tromsø en god del arrangementer denne uka. Jeg var på en veldig fin og intim konsert der i går kveld. Fikk høre flere ulike artister ; Northern Lies, Kaja Bremnes, Ola Bremnes og ikke minst -Jonas Alaska :) I tillegg var verdensmesteren i triksing med ball der for å vise sine ferdigheter - ble veldig imponert iallefall.
Norsk folkehjelps "farge" er grønn og Polaria lyser veldig fint opp i høstmørket denne uka!
Ha ei riktig fin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar